Gemiddelde beoordeling:

Recente beoordelingen:

We vonden de patat erg licht ( slap) zijn we niet gewend. Meestal toch wel knapperige lichtbruine patat . Deze waren echt niet lekker gebakken. De rest van de bestelling was zoals altijd prima
Ik had zo"n honger hey, bij de violier was beste keus voor mij, woon er dichtbij. Was lekker en dat geldt bij mij alleen grin. Groetjes.
Meerdere sauzen niet bijgeleverd
Kroketten waren hard en ik zag geen verschil tussen de 2 soorten. Loempia was nu voor en 2e keer heel vet droop het uit met vastpakken. Is nu al paar keer fouten gebeurt sinds nieuwe eigenaren een foutje kan gebeuren.ma elke keer wel wat helaas
Loempia was extreem doorweekt met vet
Patat niet goed warm, verder zoals altijd lekker...
Heerlijk gegeten ook genoten was super lekker.
Lekker en vers gemaakt
Sinds de overname vinden we de patat vrij hard gebakken. Zo krokant hoeven we het niet.
Was weer heerlijk. Dank
Smaakte erg goed. Jammer dat er geen vorkjes bij zaten
We vonden de satesaus niet zo heel lekker dit keer en wat is er met de Violier? Zit er een ander eigenaar op??
Altijd lekker
Ik heb 25 minuten moeten wachten terwijl ik online heb besteld.normaal kon ik het dan zo ophalen.patat en snack waren ook veel te hard gebakken.Ik ga hier geen patat weer halen terwijl ik vaste klant qas
Op 1 frikandel speciaal waren jullie de uitjes vergeten dit was een beetje spijtig. En de patat voor 3 personen zat in 1 zak dit vinden mijn collegas niet zo prettig. Graag de volgende keer in 3 bakjes. Verder was het super als altijd.
Patat leek voor de 3e keer afgebakken, zo hard. Normaal gesproken altijd erg lekker, maar de tanden zowat kapot bijten was niet het plan. Helaas!
Goede kwaliteit en een meer dan prima portie!
Snitzel was kurk droog en taai .ik zal niet weer kopen. Er komen nieuwe eigenaren op dit lijkt me geen goed begin.
De Bosburger was weer top en zonder rode ui zoals gevraagd 😁
Opmerkingen voor de bestelling netjes gehonoreerd. Kwantiteit en kwaliteit beide goed. Alleen wel moeten wachten tot de bestelling klaar was.
Alles was prima in orde. Het heeft goed gesmaakt.
Knakworst was een paar uur te lang warm gehouden en niet meer lekker. Satemenu, violierburgermenu en boerenpatat waren heerlijk.
Voor de tweede keer op rij is het bakje met satesaus opengaan tijdens transport naar huis. Dus geen saus bij m'n patat + smeerbende in de fietstas!!
Top bedrijf en super leuke mensen, en goed eten
Het eten was heerlijk en goed verzorgd,ook de sfeer is vriendelijk 👍🏻